Nasza oferta
Kurczak - elementy:
| kurczak
| ćwiartka
| skrzydełko
| filet
| porcja tył
| porcja
| mięso drobne
| filet z udźca
| wątroba
| żołądek
| serce
| noga
| podudzie
| udziec
| łapy
| kość kulinarna
| porcja ze skrzydłami
| szyje drobiowe
Indyk - elementy:
| indyk
| filet z udźca
| filet z piersi
| podudzie
| skrzydło
| golonko
| udziec
| kość kulinarna
| porcja rosołowa - tył
| porcja rosołowa - przód
| mięso drobne
| szyje
| żołądek
| serca
| wątroba
Kura mięsna - elementy:
| kura mięsna
| mięso trybowane
| podudzie
| skrzydełko
| porcja rosołowa
| filet
| mięso drobne z nóg
| porcja ze skrzydłami
| noga z kury
| udziec z kury
Kura rosołowa - elementy:
| kura rosołowa
| filet
| mięso trybowane
| skrzydło
| noga
| podudzie
| porcja rosołowa
| porcja ze skrzydłami
| mięso drobne z nóg
| kość kulinarna z kury rosołowej
| tłuszcz drobiowy
| mielonka drobiowo-wieprzowa
| skórki drobiowe



