Nasza oferta

Kurczak - elementy:

| kurczak | ćwiartka | skrzydełko | filet | porcja tył | porcja | mięso drobne | filet z udźca | wątroba | żołądek | serce | noga | podudzie | udziec | łapy | kość kulinarna | porcja ze skrzydłami | szyje drobiowe

Indyk - elementy:

| indyk | filet z udźca | filet z piersi | podudzie | skrzydło | golonko | udziec | kość kulinarna | porcja rosołowa - tył | porcja rosołowa - przód | mięso drobne | szyje | żołądek | serca | wątroba

Kura mięsna - elementy:

| kura mięsna | mięso trybowane | podudzie | skrzydełko | porcja rosołowa | filet | mięso drobne z nóg | porcja ze skrzydłami | noga z kury | udziec z kury

Kura rosołowa - elementy:

| kura rosołowa | filet | mięso trybowane | skrzydło | noga | podudzie | porcja rosołowa | porcja ze skrzydłami | mięso drobne z nóg | kość kulinarna z kury rosołowej | tłuszcz drobiowy | mielonka drobiowo-wieprzowa | skórki drobiowe